На коледен пазар

Ехо, ето един забързан и изпълнителен служител на път за работа. Днес е вторник и като всеки вторник имаме оперативка на работа. Където всеки от нас, служителите има по 5 мин да каже с какво се занимава тази седмица и дали има нужда от помощ някъде. Но не това исках да ви кажа. Исках да ви покажа няколко снимки от разходката ни в Осло. В събота бяхме в центъра на коледен пазар. Успяхме да се повозим и на виенското колело. Бях забравила, че височините ме плашат, и доста бързо се присетих като се качих, но беше късно. Завъртяхме се три пъти и за мое щастие всичко приключи.

DSC03399

DSC03405.jpg

Всичко е украсено в Осло и улиците светят. Ако нямаш коледно настроение то със сигурност ще го придобиеш като се разходиш из главните улици. А колко народ има само…Традиционния коледен пазар предлага всичко от топли плетива до прясно карамелизирани бадеми и захаросани ябълки.

DSC03408

DSC03412

DSC03411 2.jpg

DSC03417

DSC03421

DSC03425

Вечерта се бяхме запътили на балет. От няколко години се каня на балета, лешникотрошачката. Играе се покрай Коледа и билетите се разпродават още през юли месец. За това и тази година преди да заминем на лятна ваканция, се снабдихме с заветните билети за балет за декември. На това му казвам ентусиазъм ☺️.

Страшно много ми хареса, даже ще се постарая да го направя като традиция да ходим на това представление всяка година. Толкова красиви костюми, декори и танци, а музиката просто величествена. Коледно настроение. А Клара как хубаво танцуваше… Много ми хареса. Искам и аз да имам корона и рокля и така да танцувам.

Е толкова от мен за сега. Работата ме зове.

До скоро <3

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.