Доста оригинално

Здравейте, как сигурно сте разбрали през седмицата ми е трудно да намеря време да надникна тук. Ранно ставане, влак, работа, влак, тренировки. Всичко е прецизно калкулирано. Нооо уикенда няма как да не се покажа.  И сега ви казвам „дзка“. Днес бяхме сами със Суши и Маша. Хокон беше в големия град, Осло (хахахаах). Аз поработих и сега се отдавам на уикенда. За да загрея реших да спретна нещо шоколадово. Какво ще кажете?

IMG_3668

IMG_3670

А? Това се прави като детска играчка. Но пък доста оригинално. А и чудесно за по това време, когато си в къщи на топло и празници предстоят. Човек може да се поглези с нещо по така…. Мисля, че това е дори добра украса, или ако искаш да си стоплиш чаша  мляко и да си топнеш една такава шоколадова играчка в млякото, мммм шоколадово.

IMG_3666.jpg

Сега се настанявам пред телевизора и давам старт на Сам в къщи 1 и 2. Да ви кажа тези епизоди са ми любими. Този уикенд ще правим приготовления за Коледа, че не остана. Вие готови ли сте с коледните подаръци? Да ви покажа ли нашите коледни предложения?

Ок,скоро пак ще намина ❤️🎄

One thought on “Доста оригинално

  1. Юли да си жива и здрава. Много ми хареса написаното. Стопли ми душата. Ще чакам с нетърпение да пишеш пак.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.