Ленти и панделки

Едно е сигурно, няма да работя в магазин където се опакова, и дума да не става. То и шефовете едва ли ще ме търпят там, една такава дето не може и една панделка да направи?! Как го правят това тези хора, незнам. Всяка година по това време се сещам колко съм зле, ама плачевно зле с правенето на панделки и опаковането на подаръци. Със сигурност децата от предучилищната са по сръчни от мен. Аз използвам без шега сигурно няколко метра тиксо да опаковам една книга и накрая краищата на опаковката пак стърчат. А да не говорим, че тиксото става на топка върху опаковката. Незнам, къде греша!

Сега съм се заровила с близо 12 м. червена лента, гледам клипове и се надявам да се науча много скоро да правя някаква нормална панделка, защото само това остава, за да завърша коледната украса у дома. Искам да украся с панделки стълбището. Надявам се да се получи и скоро да ви покажа това заветно стълбище.

Днес успяхме и да закачиме и коледните чорапи на камина и така да се каже официално приключихме с украсата. Аз последно време се мъкна с торбите, я светещи бъркани и джуджета, я снежинки за масата. Но край. Точка. Повече не може. Повече украса няма да се вкарва.

Да ви се похваля, Суши и Маша идват помирисват украсата и като им кажа НЕ, повече не повтарят. Много умни тези котета, норвежки!

DSC03525

DSC03531

Аз продължавам с панделките, че като гледам деня вече си свършва, а аз искам да приключа с това.

Хо хо и до скоро <3

 

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.