Коледно писмо

Боже какъв студ. Бях забравила, че по тези земи минус 12 през зимата си е нормално. Коледната пижама и коледните чорапи с носа на Рудолф ме топлят с допълнение на меко одеяло. От едната ми страна купа с чипс, от другата страна купа с лакрис обвит в шоколад. Мммм любимите ми коледни лакомства. Майната му на фигурата. Януари ще му мисля 🎄🎅🏻. А и има толкова време до лято 2018.

Сега заедно с Х. ще пишем нашето коледно писмо? Това ни е второто коледно писмо заедно. Писмо в което пишем за кое и какво сме благодарни на предходната година. Заедно го пишем, аз само добавям малко цвят на писмото под формата на снимки и малко лепенки ❤️. Както и писмото от предната година, така и това ще пишем на норвежки, а отдолу го превеждам на български. Обичам когато правим наши традиции. С годините осъзнавам, че те са важни за мен и за нас. Писмата старателно събирам в кутията ми за картички и други мили неща..

А иначе денят отново беше изпълнен с подготовка за Коледа. Вижте какви сладки направих. Това са традиционните krumkaker. Които се приготвят основно за Коледа. Станаха много добре. Мисля че ще изненадам семейството на Х. ❤️. Имам вече идея как ще украся коледната маса, и нямам търпение да ви я покажа.

DSC03730

DSC03726

П.С аз даже още днес исках да я украся, но Х. ми препоръча да изчакам още малко, че посудата да не събира прах. Умния ми той 💕.

Оставям ви хора. Остава още само една седмица до Коледа, вълнувате ли се?🎅🏻🎄

DSC03702

DSC03703

DSC03708

DSC03712

DSC03713

DSC03715

DSC03716

DSC03718

 

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.