Коледна ваканция

И така коледното настроение вече е на топ ниво. До сега ми липсваше само почивката, но вече мога да се похваля, че съм в коледна ваканция. Плана ми за следващите дни е, …всъщност нямам план. Не искам да планирам нищо, просто каквото стане и дойде.Всички тук са супер стресирани от приготовления, дрехи, подаръци как и какво да сервират, къде да отидат след Коледа. И мен това си ме зарази. Чак вчера силно се ощипах и си казах, „я се спри“. Уж се мисля за разумен човек, а как и защо се подведох на този масов стрес за Коледа още незнам и не доумявам. Коледа не трябва да е стрес! Та сега вече от 24 часа живея с тази нагласа и съм си по добре. Да много неща не успях да наглася така както искам, но пък и доста задачи отхвърлих. Така че колкото, толкова.

Вчера беше коледното парти на фирмата. Винаги е забавно с колегите. Фирмата беше запазила хотелски стаи за всички които искаха. И днес се събудих под звуците на градския часовник и с гледка към кралския замък.

DSC03738.jpg

И след дълга и забавна закуска с колегите, където обсъдихме как и какво се е случило на партиите всеки си пое по пътя. Ще се видим отново след новата година и тогава с пълна пара ще започнем новия зимен сезон 2017-2018.

В момента подготвям коледната маса. Както винаги имам много идеи за украса и подредба. А резултата … ще видим..

А сега ще оставя на коледното спокойствие да се настани добре в душата ми.

До много, много скоро <3

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.