А сега чакаме…

Влизам само да ви видя. Как си изкарвате дните? Почивчица, а? Аз доволно си се радвам на почивните дни и с мъка на моменти се присещам, че от вторник съм на работа и хайде пак влака и ставането рано.. Но това е друга тема, до този ден има все пак все още няколко почивни. При нас почивните дни минават в път, в гости, или посрещане на такива. Какво по хубаво от това. Току що даже влизаме от поредните гости. Сега се навлякох в любимия ми домашен панталон и хоп плътно на дивана… Апропо диван нали ви казах, че се оглеждаме за нов диван,? е намерихме го, даже и с холна маса се обзаведохме. Или по точно ще се обзаведем, тъй като всичко това ще пристигне след, дръжте се цели 6 седмици. Или както Х. се шегува, ще си имаме олимпийски диван, който ще дойде точно за олимпиадата 🙂 .

Знаете ли какво съм забъркала и чакам да се стегне във фризера? Сладолед. Да, подариха ни машина за правене на домашен сладолед за Коледа. И за сега съм възхитена от резултата, направи много хубава смес, ммммм даже едва успях да се спра да не изям не замръзналата смес. Все пак трябва да остане нещо и след като се замрази, хехеех.  Утре ще ви споделя за крайния резултат. Но по всичко личи, че ще е добър. Но за сега чакаме….

Така че ето и идея ако търсете подарък за младоженци или за хора, които са новодомци, то погледнете машина за домашен сладолед. Хубавото е че сам регулираш колко захар, мляко и сметана искаш, можеш да добавиш различни вкусове. Сигурно ще пробвам и със сладолед- йогурт съвсем скоро.

Утре ще ви покажа снимки и на машина и на разбира се крайния резултат, сладоледа! 🙂

До скоро <3

 

 

 

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.