Не е лесно

Ето мен, ето ме…. Знам че не съм се показвала тук, но с две думи много работа. Разбира те нали? Нова година и счетоводство, мисля че обяснява доста добре. При вас как тръгна година? Аз често забравям, че само преди седмица навсякъде беше украсено и хората в празнично настроение. При мен всичко се усеща някак си както преди. Вие какво си обещахте за новата година? Имате ли цели, неща върху които ще работите и искате да видите резултати?

Аз за поредна година си имам няколко близки до сърцето ми неща, върху които искам да поработя и да видя резултати. Но опита ми показва, че май, май не съм много добра в това. Не защото не съм структурирана, а защото целите ми не са били или достатъчно премислени или просто  са били временни прищявки. Като например тренировка 5 дни в седмицата, шоколад само в събота и без покупки на дрехи до септември. Абсурд! Още първия месец на 2017 се бях издънила. За това тази година за 2018, след добро премисляне си начертах няколко обещания или цели, които са по реалистични и близки. Те изискват да им се отдаде внимание и воля, но пък инвестицията си заслужава. Мисля да ви ги споделя доста скоро.

Иначе ние направихме първия пазар за годината в Швеция. На връщане се оказах с две нови неща в торбата, една много красива и огромна свещ. Направо е гигантска, но аромата и е невероятен. Тъй като тук е тъмно есента и зима, обичам да паля свещи, създават ми уют съпроводен с изискан аромат.

DSC03884.jpg

А второто нещо, тадаааам обръч за въртене. Хехехехе не съм въртяла обръч от дете. Но отдавна исках да си взема такъв с тежест, като тренировка. Този тежи 1,2 кг. И боже колко е забавно, но не е лесно. Веднага разчистих всичко наблизо и показах на Х. какво мога. Впечатлих всички и котки и Х. Сега така да ме боли корема, защото обръча макар и само 1, 2 кг те удря по корема, сигурно ще имам синини утре. А малко по късно в 20 часа ще имаме и състезание с Х., кой ще издържи по дълго да върти обръч, има и награда. Падналия ще трябва да масажира 30 мин. победителя. Така че сега се настройвам. Биииитка!

DSC03887.jpg

DSC03924.jpg

Оставям ви за сега и до скоро <3

 

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.