По – лабаво

По халат и с чаша кафе съм забила поглед в монитора на компютъра. Работя от вкъщи. Списъка с To do задачи е дълъг и това ме стресира на моменти, но ще се справя. Все си казвам че е важно да приоритирам задачите, ама не винаги става защото всички бързо.Или май само в главата ми е така. Четох в една книга че всяко нещо отнема толкова време колкото му дадеш. И до голяма степен мисля че е правилно.

Вчера след рождения ден на бащата на Х.  прибрахме и последната част от коледната украса. Бяхме оставили външната украса да свети, нали е много тъмно при нас. Но вчера дойде и нейното време. Сега вече всичко е прибрано по кашони до следващата Коледа. Други мисли са ни в главата сега…. искаме лято…. Даже сме започнали да обсъждаме част от нашата лятна почивка. Може би малко рано за някои, но ние обичаме да си правим планове от рано. Така има нещо което ти поддържа духа в тези студени и тъмни дни..  Спрели сме се на Гърция. Ние обичаме Гърция. А и тя е толкова голяма с красиви плажове. За сега съм/сме били на Санторини, Закинстос и Ворволу ( може и да не се изписва така). Този път сме се спрели на вариант да кацнем в Атина/София и от там с кола под наем да се предвижим, без да плануваме хотели предварително. Това е малко ново за нас, обикновено всичко е точно и стриктно планувано, резервирано и платено. А сега май ще го дадем по – „лабаво“. Но нали е Гърция… всичко трябва да е Ок , си мислим ние.

Ок красиви пак ви оставям < 3.

Имам както казах много задачи за днес, а и до Швеция ще ходим на пазар. А да и ще търся човек, който да гледа, тези красавици, Суши и Маша докато ни няма. Не можем да мръднем, повече от един ден, докато не намерим човек който да идва да ги наглежда. Но за това ще пиша по късно.

DSC04095.jpg

 

 

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.