Сам в къщи

Определено описвам себе си като човек обичаш рутината и спокойствието. Не помня някога да съм била прекалено социална или т. нар. парти момиче. Май дори и на 20г. търсих уюта и знаех да се забавлявам сама. За това се подсетих и вчера.

Вчера Х. имаше среща в 18 вечерта. Така че аз се озовах сама в петък вечер. И реших да не скучая. Включих силна музика и започнах. Започнах с премерване на дрехи, комбинации, обувки. Едни обувки пред едното огледало, сако хвърлено пред стълбите, чанта на масата, блуза в банята. Бях подготвила и вечеря за един, пица тиквички.. Вечерях в хола на голямата маса, извадих хубавите прибори, запалих свещ. Все едно бях на среща само с …. мен.

След това се преместих пред телевизора, където намерих невероятна комедия. Вместо да се нахвърля върху шоколада или сладоледа( може и двете). Реших да бъда „възрастен човек“ и извадих от хладилника любимото ми миризливо и леко мухлясало сирене- Brie, подредих няколко бисквитки в чинията и украсих с грозде. Ммм тази комбинация ми е много любима. А и в чашата си сипах нещо… дръжте се- 7 up 😂. Наздраве!

DSC04146.jpg

DSC04150 Хубав петък вечер си беше. Понякога човек наистина има нужда да си е home 🏠 alone, ей така за малко. Всичко приключи към 22 часа когато се сетих, че трябва да прибера всички пръснати из къщата дрехи. Но си беше хубаво.

А днес имам социален ден. Ще се видя с няколко момичета. Така че отивам да хващам влака 🚂.

До скоро ❤️

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.