Давам шанс

Тази година си поставих само едно новогодишно обещание на тема спорт. И това е да дам шанс на йогата. Ама наистина да и дам, това означава да проява търпение. Да започна с лесна йога. Да не се хвърлям на 75 мин, а да започна с 45. мин. И да слушам тялото ми.

Вече няколко години (разбирай пъти) се пробвах да тренирам йога сама и в група. Да си призная май никога не съм завършвала една тренировка или един пълен час. Винаги излизам преди края на часа. Но аз съм принципно енергичен човек, обичам нещата да стават бързо и да виждам резултат тук и сега. Както е при бягането. След 5 – 6 пъти интервално бягане и вече можех да пробягам много километри. В йогата всичко е бавно, слоули и боли ако не го правиш правилно (поне мен).

За това сега веднъж в седмицата си постилам килимчето в стаята, запалвам свещи (йога обстановка е важна) и включвам online traning.

DSC04207.jpg

Започвам с тренировки сама в къщи с комп. и то само веднъж в седмицата, трябва да съм реалистична. Въпреки че тренировъчния ми център предлага йога часове, тези часове са за може би напреднали и не мога да уцеля подходящата форма и час за мен.

DSC04210.jpg

Това е моето спортно обещание към мен самата за тази година. Този път, за разлика от предишни години бях по разумна и не се хвърлих в обещания като тренировка 5 пъти в седмицата. Защото се провалях още на втория месец.

Ще ви държа в течения. И ако имате някакви съвети, които да направят пътя ми към йогата по лесен. Казвай те 🙂

До скоро <3

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.