На среща… с парцала

Това да живееш в къща си е голяма работа. Все нещо трябва да дооправиш, измиеш, изчистиш да не говорим за постоянната подръжка и боядисване която изисква. А не така си представях нещата преди една година седейки си в апартамента в Осло. Тогава всичко ми изглеждаше едно такова романтично, къща, цветя, много място. Апартамента в който живеехме беше 50 кв., и го чистехме за 2 часа. А сега използване почти едни ден, всяка седмица да изчистим всички етажи. Благодаря се, че не сме напълнили къщата със всякакви дрънкулки и сувенири, че със сигурност щеше да отнеме още повече време. Казвам изчистим защото го правим и двамата. Даже да си призная, Х. чисти доста добре. Той винаги вдига летвата много високо, за това май и отнема толкова време. Мисля, че ако го върших сама щях доста да посъкратя процедурата. И сега още едно признание знаете ли, че миенето на банята си е запазена марка на Х. аз не съм чистила банята нито веднъж. Но пък аз мия хладилника и фурната основно (ненавиждам лоша миризма, така че точно тези две места трябва да миришат на цветя и рози).  Определено всеки един от нас си има своите приноси 🙂 .

DSC04247 2

DSC04248

Аз вече съм оставила парцала, но утре слагам престилката защото ще посрещаме гости за обяд и съм обещала да меся малки питки.

Вижте ги как си почиваха блажено докато ние правихме дома ни чист.

DSC04249

DSC04255

А сега заслужена пицата ни чака за вечеря. И двамата сме големи любители на пица и както съм казвала и предя, тя винаги присъства в седмичното ни меню. Мммм. Нямам търпение да посетя Италия скоро, за малко пица.

DSC04257.jpg

След това продължаваме с планирането на лятната почивка, вече поне знаем къде ще ходим. Сега само остава да довършим плана.

До скоро <3

 

 

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.