На почивка в Америка – USA

Здравейте красиви. Нас студ ни подхвана. Днес температурата си остана минус 9 градуса и не мръдна. Май както слушам студ ще ни тресе идната седмица. Но на нас ни е топло, поне в мислите. Вчера и днес сме заседнали пред booking и правим резервации за лятната ни почивка. След размишляване, дали да бъде Гърция или Турция, решихме. Отиваме в USA. Близо 3 седмици ще „джъткаме“ из източното крайбрежие. Ще кацнем в Miami  и ще излетим обратно от New York. Ще си правим road trip. Билетите са купени, колата под наем е платена, хотелите са резервирани. Само остана да дойде и 18. юни, а да и виза трябда да имам. Ама това ще го оправя. После ще ви разкажа по подробно за нашия план, но за сега сме планували разходки из Miami, ще отскочим до NASA, Dysney, Washington и много други.

maxresdefault 4

maxresdefault 3 2

98b6b4a304a47a4a09599c4c9768f614 2

capitol-building-170402241-58ddb7bf5f9b58468374c174

Top+7+Reasons+to+Visit+the+Kennedy+Space+Center+at+Cape+Canaveral

ОК, сега ви споделих и това 🙂 и вече мога да спя спокойно. Сега се връщам към четенето на списание и ядене на бонбони с пълнеж, неделя е! Днес имахме гости и ми донесоха шоколадови бонбони, обичам такива гости хехехе. Аз сега не мога да се спра.. Бонбон след бонбон.

Ние все още не сме намерили човек да наглежда нашите котки-тийнейджъри когато ни няма. А тази услуга съвсем скоро ще ни трябва. Аз не искам Суши и Маша отново да ходят на котешки пансион, и да живеят в клетка. Ще направя всичко възможно да намеря човек.

А ето ви и предложение за бизнес в Норвегия. Отворете фирма за гледане на котки. Ама трябва да обичате котки. Това със сигурност е един добър бизнес.  Услуга както за градовете, така и за малки населените места. Този който наглежда котката (фирмата) получава ключ за къщата и идва у вас един или два пъти на ден, според уговорката. Сменя пясъка на котката, слага вода и храна. Ако котката е в къщи по същото време, а не хайманосва може да си поиграе с нея, да я провери за кърлежи. Може и да изпрати снимка на стопаните да знаят, че котето е добре. Нещо такова искам да намеря, ама в наше село няма такава фирма… Може би аз ще вляза в котешкия бизнес? 🙂

До скоро <3

 

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.