В подготовка за деня

Истината е че не изглеждам точно така в момента. Тази снимка е от изминалата седмица, когато имах презентация. Харесвам сака както за работа така и за ежедневие. Мога да го комбинирам с доста неща. А за работа винаги изглежда стилно. Перфектно „спасение“ за дните когато имам служебни срещи.  Да ви призная, не се чувствам комфортно когато имам среща и дойдат костюмирани мъже, а аз стоя там по рокличка и токчета, нещо в съзнанието ми изникват не правилни асоциации на разпределение на сила (може би това разбиране си го нося от България). Но това е друга тема. И само да кажа, не нямаме дрескод на работа. Всеки се облича както си иска. Понякога се уговаряме в понеделника всички да дойдат с дънки, имахме ден в който всички бяхме с костюми, официално облечени.

IMG_4069 3.jpg

DSC04342 2.jpg

 

Но сега изглеждам точно обратно. Разхождам се по пижама с пингвини. Косата е вдигната на високо, лицето покрито с тъмна маска за лице. Ноктите на краката лакирани и съхнат. Миглите боядисани и съхнат. Всички косми по тялото out. А аз удрям по клавиатура и ви пиша. Даммм подготвям се за деня на влюбените. А вие какво ще правите? Планове? Ние ето така изкарахме предишния Св. Валентин, сега ми се иска нещо друго. Искам да изненадам Х. и ми се върти нещо в главата. Но после ще ви споделя.

Ставам да си видя хлебчетата във фурната. Правим домашни хамбургери за вечеря. Каймата е умесена, сега чакам само хлебчетата да се изпекат и почвам да режа гарнитурата.

Утре ще напуска къщата, не съм си показвала носа от вторник. И е време да видя как е живота навън. Нали вече съм свободен човек, след като приключих годишния отчет. Имам чувство че въздуха е още по хубав.

До скоро <3

 

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.