Там ме търсете

Само аз ли имам чувство че тази седмица не започна така както си я планирал? Някой да върне уикенда обратно, че не успях да си почина. Вече е вторник, а аз още ходя като ударена. При мен е така, ако едната седмица е лека и без много ангажименти, то следващата направо дръж се майко. Така беше и предишната седмица, бях в Осло 5 пъти и всеки ден си бях в леглото много след 23 часа. А аз (като човек на възраст) определено ако не си легна около 22.30 ставам леееко трудно. Сънят за мен е много по важен от късното стоене (май още един признак че съм пораснала).

IMG_4111 2

Сега вече е вторник и работния ден приключи. Ще отскоча да си купя една бърза вечеря, преди да се отправя към народните танците. Че ето, цървулите си ме чакат за танци. Знаете ли, че в събота празнувахме 4 години от създаването на танцовата група. И си изкарахме много добре с танци и смях.

28275442_1764903336863650_2029112675_o.jpg

Толкова се радвам, че намерих групата и танците. Макар и с тези тренировки да се прибирам късно и уморена, никога не съм се замисляла да прекратя да ходя. А да не говоря за всички невероятни хора с които се запознах.

Тази седмица съм запланувала да приключа по рано работа и ще скачам в ските. Хехехе ските ми стоят мирно, чистички и новички. Хокон мислеше че аз ще изпадна в екстаз като се появи с тях един ден. „Изненада, подарък“ вика той. Това беше преди 3 години, от тогава много вода изтече, но аз съм ги пробвала точно 1 път. Вчера ми сподели, че е намерил детска писта като за мен така че там ме търсете…

До скоро <3

 

 

 

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.