Ще го прижевеем

Как са ви плановете за тази седмица? Аз сега за последно днес и затварям компютъра. Тази седмица трябва да разпределя силите ми правилно. Още от вчера вечерта започнах да се притеснявам как ще успея да огрея навсякъде. Имам няколко важни работни срещи през следващите три дни. Даже съм решила да остана да спя на хотел в Осло, че да не ми идва много нагорно с това пътуване. А и съм „малко“ кисела когато се прибера късно и реших да го спестя на Х. хехехехе. Е то, ставам в 6 и не мога да се прибера до 22 час. И после пак ставане в 6, как да съм винаги мила и усмихната? питам аз?

Ще видим колко време ще го бъде с тази къща и това голямо мое пътуване до работа. Но не мисля, че ще продължи прекалено дълго. Намирисва ми на промяна…

В края на седмицата ме очаква и интервю за туристическа виза за USA. Ей сега ми изпратиха един напомнящ майл, какво да нося и къде да се строя и кога да дойда. Седя и се чеша по главата, и да си кажа направо леко ми отмина желанието да посетя Америка. То една камара документи, правила. А аз си мислех, че ще е лесно да кандидатствам за туристическа виза, нали съм норвежки гражданин. Ама като написах че съм родена в Русия и че имам и друго гражданство и то … отиде. Излезе един удивителен знак и текста „Изчакай малко“ и хоп ме прекара да кандидатствам по пътеката като всички мои български съграждани. Единствената разлика е, че съм на интервю в Осло. Ама то това да е. Ще го прижевеем. Докато Хокон попълва една декларация 3 дни преди пътуване и получава „разрешително“ на минутата.

Ок драги, оставам ви. Отивам да приготвя багажа и после вадя сладоледа и ще гледаме филм.

До скоро <3

П.С. Вижте какъв шампоан и балсам купих от днес от Швеция. Пробвали ли сте? Аз харесвам шампоаните на Лореал, особено зеления с глина. Но се надявам и този да е добър..

DSC04559.jpg

 

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.