Топля се

Доволно си лежа в леглото сита и доволна. От утре вече друга песен, няма да има вече бързо хранене. Стомаха ми нещо не му се нрави Fast food, ама пък на душата ми така да и харесва, мазните и солени пържени картофки на Mcdonald s мммм. И за да не натоварвам съвестта си с прекалено много прегрешения, помолих  да заменят безалкохолното със сок хехех.

И нас студ ни тресе като вас. На мнение съм, че когато температурата падне под 10 минус градуса, никакви дрехи не помагат. Тогава трябва да намериш такива предпазни дрехи които се използват ако работиш във фризер, хладилни камери или по строежи. Знаете ли, че слушалките на телефона също топлят. Аз често ходя с тях в ушите… Топля се!  Смейте се вие, ама наистина топлят.

Вие готови ли сте с мартеничките за утре? Ние в събота правихме работилница за мартеници с няколко дами в Осло. Ето и малко клипче от там. Не съм ги питала за разрешение да го покажа, но предполагам няма да има възражения.

DSC04557.jpg

Успяхме да направим наистина хубави мартеници и да се посмеем. Не мога да повярвам, че за 1 година успях да намеря толкова много приятни хора. И вече има на кого да се обадя за кафе….

Хайде аз сега ще се привеждам в приличен вид. Утре ще удостовя Американското посослтво с моето присъствие 🙂 и най-накрая ще се върна у дома стига толкова хотел. Хокон, Суши и Маша ми липсват <3.

До скоро <3

 

 

 

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.