Убава мома?

Не съм ли красива мома? Не изглеждам ли като певиците от Пирин Фолк, само да запея и кавал ми лисва. Аз много си се харесвам. Преди малко се облякох, за да се видя как ще изглеждам утре. Утре ще танцуваме нашето хоро, моминския танц.  Много ми е вълнуващо. Не съм танцувала на сцена от дете. Но май вълнението си е все същото.

DSC04581

Вижте полата и престилката е правена от нашата преподавателка по танци. Просто невероятни! <3

DSC04582

DSC04589

Ако ми остане време и възможност ще ви покажа част от обстановката там. Ще се празнуват 25 години от създаването на Българската Православна община в Норвегия. Организаторите са свършили страхотна работа и ще има тържествена  литургия, празнично слово и народно веселие. Хокон също ще дойде и пак е предупредил (навсякъде), че няма да танцува, а само ще пляска. Хехех много го е страх от това танцуване него…

Аз вчера нямах търпение да се прибера у дома и да си видя моите. Хокон беше спретнал къщата така, че да не се занимаваме с това през уикенда, а котките, даже ми се струваше че бяха станали още по големи шишковци за два дни. Иначе при нас вече уикенда си дойде. Днес цял ден си се разнасям из нас, и съм решила да не отварям работния компютър до вторник. Да се справят без мен, аз си взех дълъг уикенд, имам нужда от почивка.

Ок красавици, аз отивам да си топя краката в леген с гореща вода. Незнам как да го напиша по поетично. Но когато нямаш вана, а ти се иска да се стоплиш малко. Това е най близкото до което мога да се доближа. Запалвам си свещи в банята, пускам си музика,  пълня легена с вода, сядам на плочките и  топвам краката 🙂

До скоро <3

П.С имам виза за USA, така, че „Ще си видим в Америка, в Америка, в Америка със  теб, и ще се видим в Америка в Америка в Америка със теб“ .

 

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.