Една обикновена сряда

Така изглеждам днес. Леко умърлушена и уморена. Събудих и едва станах, оправих се за работа и докато Х. изкарваше колата, а аз си завързвах обувките и оправях раницата. И край, седнах на пода и казах, „не днес не мога да отида на работа“. Толкова уморена се чувствах, без сили и самата мисъл да пътувам 80 км, че да седна на едно бюро и там да събирам и изваждам числа, и после пак 80 км обратно, направо щеше да ме разплаче. Назнам какво ми става, мисля че просто съм уморена от път, работа, задачи, срокове, да правя всички покрай мен доволни… Незнам. А може би просто имам нужда от голяма доза слънце и няколко дни без телефон и интернет. Та ако изчезна в близките дни, да знаете че си зареждам батериите.

Та след като написах едно съобщение на работа, че не съм във форма, и си вземам почивен ден, се преоблякох в удобните домашни дрехи, пуснах си класическа музика, вдишах 10 пъти дълбоко, завързах престилката и грабнах брашното и маслото.

Реших да меся. И месих и втасва и месих и пак втасва. Докато накрая станаха хубави канелени сладки питки.

DSC04681.jpg

DSC04678

DSC04685

МММ даже като гледам на снимка пак ми се дояжда и отивам да си взема още една.

Ок хора, аз отивам да се отдам един час на йогата. Знам, че след такава тренировка спя добре. А утре ще видя. По програма имам онлайн курс от 9 до 16 часа. Леле майко. Ще се взирам в компютъра цял ден, за да ми обясняват новия закон за защита на личните данни (GDRP). Закона влиза в сила от месец Mай и отчасти моя задача, да го направя приложим на нашата работа. Друг е въпроса защо точно Аз? Но това няма да разисквам сега, че усещам че се ядосвам само при мисълта..

Но пък хубавото,  е че след курса съм на танци, а в петък Италия и лондончанките ме чакат = Женско парти

До скоро красавици и да изкарате добре утрешния ден <3

 

 

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.