Група Шушана в Болоня

И ето ни обратно в играта. След уикенд изпълнен с много смях, отново е време да кажем здравей на новата седмица. Но поне тази седмица съм заредена с енергия, а и настроението ми е по – на ниво. А сега да ви покажа и малко снимки от новото турне на група Шушана в Болоня, Италия. След като преди време ми беше представена песента Шушана. Си знаех че това е много подходящо име за нашата другарска група. Намерихме сме в Болоня, 21 дами. Красиви, мили, гладни и готови за нови приключения с една дума – Шушани😊.

DSC04748

DSC04704

DSC04763

DSC04781

DSC04783

DSC04709.jpg
Част от нашата стая

DSC04714.jpg

DSC04724

DSC04726

DSC04740

 

DSC04742

DSC04746

За два дни погълнахме много пица, паста, плата с мезета, торти и сладолед. А бялото и червеното вино какво ще кажете за него момичета? Настроение допринасяше и постоянното общо изпълнение на „Лашате ми кантаре“. Мисля че все още си я тананикам в банята 😊.

За два дни установихме също и, че Болоня е красива както с дъжд така и без дъжд. Че италианките знаят да се обличат, съдейки по многото красиви магазинчета. Че в Италия храната е уникална. Както и че италианнците са леко груби, леко невъзпитани,  много неучтиви, шофиращи лудо и говорещи високо. Определено хора не по мой вкус. А да, и си припомнихме, че ние като група сме зле в четенето на карта и ориентация. С изключение на две или три птички, които бодро поеха отговорността за ориентацията.

Нашите другарки, организаторки се бяха погрижили и раздали на всички нас по един ученически бележник в който бяха написали оценки на участнички от нашите пътувания. Много оригинално! Аз имах и една двойка. Преди година бях обвинена, че не стопанисвам ключа на хотелската стая надеждно, с една дума – недоверие с ключа 😂( Та сега на поправка).

DSC04698.jpg
Госпожите раздават бележниците
DSC04700.jpg
Моята ученичска книжка <3

До скоро момичета <3

 

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.