Почивка у дома

Уикенд. Имам такава нужда от него. Когато си бил на път през почивните дни, усещаш как седмицата е продължила направо без почивка. Да беше много хубаво с момичетата, но определено не успях да си се наспя. За това днес спах и спах и се събудих със слънцето блестящо в очите ми и чуроликащи птички навън. Пролетта идва при нас.. Стискам палци снега скоро да се разтопи и да направи място за мен на верандата. .. И след като направих кратко обобщение на времето от тази част на света. Ще ви споделя какви ги върша, или по точно какви не ги върша…

Планове за уикенда нямам, и да ви кажа много добре се чувствам така. Хокон има ангажименти както събота така и неделя и ще се прибера късно. Така, че ние с Маша и Суши, по женски сме окупирали къщата. Току-що приключих с правено на един лимонов пай, сега само да го изчакам да се охлади и ще ви споделя после дали е Ок.

А това тук е моя обяд. Използвам момента когато Х. го няма да си хапна кремвирш. Той не обича, за това не ги ядем толкова често колкото на мен ми се иска. А, не Маша само помириса обяда, котките не се хранят с човешка храна част от нашето #котешковъзпитание.

DSC04847.jpg

До скоро <3

 

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.