С вкус на А ла лято

И хоп и вече сме четвъртък. Моето уикендово настроение обикновено идва още от четвъртък. Тогава започвам да планувам почивни дни и всичко става малко в по забавено темпо, така като за почивка. При нас много от колегите са в отпуска ( даже днес имах един самотен ден в офиса ). Всички са заминали я на почивка, я на планина за Великден. Въпреки, че до Великден остават още цяла седмица. От другата седмица и аз си давам пълна и заслужена почивка. Вчера успяхме и да купим малко великденски цветя, а тези красиви и закачливи летни чашки със сламка нямаше как да подмина. Скоро ще си пия лимонадата в тях, излегнала се в градината или на верандата.

DSC04886.jpg

Да, ама първо снега трябва да се разтопи и да направи място за мен. Направо ми идва да хвана сешоара и да разтопя купчината сняг от верандата. Ноо знаете ли, последните два дни се усеща че пролетта е наблизо. Даже днес се престраших да изляза с маратонки.

Ние утре сме решила да потеглим малко на път, малко на разходка, но за кратко. Великден сме си вкъщи, но сме запланували програма. Така че скоро ще ви я споделя.

DSC04875.jpg

Ок красавици, оставям ви и отивам да стегна багажа ( отново) 😊.

До скоро ❤️

П.С. Виждате ли кой е на снимката горе? – Маша.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.