Да разнообразим

В началото на уикенда заминахме на една кратка разходка. Само с една нощувка, но и това е достатъчно да разнообразиш. Последните няколко седмици бяха интензивни като за Хокон така и за мен. За това решихме да се поглезим малко със SPA и разходка. Макар и дъждовно и студено време, в хотела си беше просторно и  приятно. Хубав SPA отдел и прекрасна вечеря. Дори одобрих и възглавниците. Аз винаги си имам вземане-даване с тях. Обикновено ако пътувам някъде само с едно преспиване, нощта ми е мъка поради неправилна възглавница, я висока, я ниска. Но този път всичко заспа, както се казва.

DSC04895.jpg

Мястото е Швеция на около 3 часа от нас. Лятото там със сигурност е страхотно и се води лятно градче с много посетители. А и един огромен търговски център се намира в непосредствена близост. Тъй като градчето се намира на брега на морето. Вятъра си духа постоянно. А и аз бях тръгнала по маратонки и без шапка #ентусист. Имах чувство че ще ми отвее ушите 🙂 .

DSC04900 2

DSC04901 2

DSC04913

Успяхме да отидем и до търговския център. Нещо от рода на А ла Метро. То сигурно в България има много по големи магазини от Метро, но аз не се сещам. Аз влезнах с идеята само да видя и ако намеря боя за яйца да взема, а да трябваха ми и мокри кърпички за махане на грим. И то какво стана…. Намерих си пола, блуза, обувки, цветя, вази, неща за котките, олио за коса и разбира се боя за яйца. Най съм доволна от боята. Не съм боядисвала яйца от както съм в Норвегия – 10 години.

DSC04933.jpg
А влязох само за мoкри кърпички и боа за яйца 🙂

После бързо, бързо трябваше да се прибираме. Котките бяха сами и не искаме да ги оставаме без надзор за повече от 24 часа. Сега вече сме намерили едно момиче, което ще ги наглежда когато ние сме на път.

Ок драги дами. Аз отивам да правя великденско меню за седмицата и се втурваме по магазините.

До скоро <3

 

 

 

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.