В кухнята

Празниците за нас приключиха. Хладилника е снабден с храна за седмицата, раницата за работа е стегната и прозорците са измити. Това с прозорците беше последното по листата ни със задачи за почивните дни. От утре всичко влиза в старите си релси. Ех, тази почивка никога не ми е достатъчна. Ама тя за това е хубава, защото минава бързо, нали?

Днес си мислех да ви покажа нашата кухня. Нали измихме прозорците и вече се вижда хехехе. 🙂

А ето и кой се погрижи прозорците да светнат в нас <3, докато аз си правих упражненията за summer body 2018.

DSC05063.jpg

А сега за кухнята. Тя е едно от малкото места, които не сме променяли/ремонтирали след като се преместихме. Единственото нещо, което сме сменили е фурната и хладилника, който е вграден. Аз съм малко „специфична“ на тема миризма и петна и исках точно тези двете да бъдат заменени с нови. Факт е че ако отвориш нашия хладилника, ще видиш че всичко което е отворено е пакетирано с прозрачно фолио или найлонова торбичка #фобиякъммиризма.

DSC05041

Над фурната има микровълнова печка, която никога не сме ползвали. Просто нищо не обичам да топля на микровълни. Така че тя само стои за украса :).

DSC05038

Като цяло съм доволна от кухненския плод и шкафовете както на горния така и на долния ред. Харесват ми и двата шкафа със стъклени вратички, в които мога да си подредя по красивите сервизи. Кухнята разбира се има и миялна машина, която е вградена на долния ред.  Намирам плочките сложени между горния и долния ред за доста разумно решение, лесно за подръжка.

DSC05043

DSC05044.jpg

DSC05050

В кухнята макар и да има остатъчно място обичам да няма прекалено много нещо. Маса за хранене и един от стативите на котките. Те обичат да си спят, когато ние вечеряме.

DSC05051
Мартиците още висят, няма щъркел!

Харесва ми, че има и врата между кухнята и хола. Перфектно когато готвиш и не искаш цялата миризма да влиза в хола.

DSC05045.jpg

А да имаме и едно огледало на стената, вместо картина. Аз харесвам огледала, създават чувство за още по голяма стая.

DSC05061

До скоро <3

 

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.