Събота вечер, чай, филм и масаж

И настана време да скоча в пижамата. Косата е измита, тялото намазано. Сега ще се насладя на сериал, чай и масаж на стъпалата направен от Хокон ❤️. Съботата наближа към своя край. Деня ми мина бързо. Даже не усетих. Идващата седмица ще бъде натоварена със срещи и много работа, за това използвам уикенда за да си помогна.

Исках да ви покажа един чай в който съм влюбена. Аз рядко пия кафе, и ако пия кафе то е мляко с кафе. И то без кофеин. Иначе има да треперя и летя цял ден. За това пък обичам, направо обожавам чай. И много често заставам пред рафтовете за чай и започвам старателно изследване на кой какво съдържа. Дали има кофеин, дали е екологичен, производство. И сега като отворя шкафа с час имам всякакъв. Един за лека нощ, един за сутринта.

Но ето този ме грабна. С една приятелка бяхме на кафе и тя си поръча чай от Бяла череша. Боже как миришеше, а вкуса му беше невероятен. Това беше моя чай. Знаех си го!

DSC05107.jpg

И след кратко търсене и проучване го намерих. Сега вече притежавам няколко пакетчета от него. Ползвам го като чай преди да заспива, като relax чай. Аромата и вкуса са толкова хубави, че не му трябва нито захар или мед.

Така че, ако сте любители на чай. Потърсете чай white cherry.

DSC05104.jpg

Вижте тази госпожица се е опънала на одеялото ми и сърце не ми оставя да я вдигна да си го взема ❤️.

DSC05111.jpg

П.С нашите мадами/ котки вече са улични котки, но с вечерен час. В 19 часа вратичката им се заключва така че трябва да са си в нас. За сега сме още в процес на учене. Много им харесва да са навън сами. Всяко храстче и клонка се омирисва. Аз бягам от прозорец да видя къде са, дали лапите са им мокри, да не са се закачили за някой храст, да не ги удари някоя по голяма котка. Охх трудна работа. Знам че са животни и сами ще се оправят, ама толкова да ме е страх да не се загубят, да не ги удари кола ако пресичат. Да, да знам че звучи истерично. Но за мен/ нас те са част от нашето семейство. Всичко сме направили и обучили както го пише по книга. Аз знам че за тях е най добре когато имат възможност да излизат навън, за това го и направихме. От тук нататък всичко е живот. И дано техния да бъде дълъг ❤️🐈.

До скоро ❤️

И се надявам козунаците ви да са се получили ….

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.