Тук има нужда от промяна…

Седя тук с няколко списания и интернет страници и разглеждам спални. Най накрая ще започнем и с нашата стая. Спалнята има нужда от refresh, абе какъв refresh пълен makeover. След като пробвахме да спим в различните стаи в къщата, най накрая си намерихме подходящата. Той всъщност Хокон е по претенциозен към това. Първо шума от колите, после имаше една учична лампа, стълб която му пречеше, в другата стая пък тавана беше много скосен и аз имах чувството че ще ме задуши. И така след няколко местения на леглото, накрая намерихме подходящата стая за спане. Но най-малко функционалната. Причината – ето тази дупка.

DSC05086.jpg

Това тук преди няколко десетилетия е било хит. Да си направиш дупка за легло, диван в стената, ала рогозка или незнам как да го нарека. И като се нанесохме в къщата тук си беше покрито с матрак и всичко, направо детско легло. Е да ама сега 2018 и на нас не ни допада въобще. Така че сега сме поръчали един дърводелец да дойде и да предложи какво да правим с това чудо от миналия век.

IMG_4225.jpg

Аз искам стена, или стена с чекмеджета. Още не мога да реша. И идеята е да сменим паркета и да боядисаме. Даже съм решила да заменя този бял скандинавски стил с нещо така по тъмно. Може би малко по тъмни стени. По тъмен паркет. Има много предложения в интернет. Малко ме е страх да не прекалим с тъмните цветове, но да си призная този бял цвят навсякъде ми идва в повечко. Като в болница. Бели стени, бял под… Леглото и нощните шкафчета са светли, така че мисля че много комбинации с по тъмни цветове ще бъдат подходящи. А хубавото в че от тази стая има директен изход към верандата на втория етаж. Нямам търпение да изкарам масичка и там и да сложа цветя.

Ще ви държа в течение..

 

До скоро <3

 

 

 

 

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.