С темпо на охлюв

Добро утро! Вижте колко съм ранобудна днес. Макар и с темпото на охлюв се предвижвам към работа. Тази седмица ми е пълна с ангажименти и курсове. Всеки ден пуф паф, пуф паф и ранно ставане. Ама аз като знам, че ще съм заета цяла седмица и че няма да имам време за бягаме и тренировки след работа, ставам още по рано. Така поне бягам преди влака. Ами така я! Цял ден на бюрото. Единствената ми разходка е до принтера и столовата. И така днес още в 5.30 бях на пътеката ( заедно със съседския петел, той пее аз бягам).

И така пожелавам ви хубав вторник. А аз сега ще си допия 3в1 и ще си хапна препечената филийка с авокадо и яйце ( закуска) мммм👌.

DSC05113.jpg

Смейте се вие, но хората които пътуват рано за работа си ядат закуската във влака. Весел влак сме ние, нали?..Навсякъде мирише на шунка, яйце, кашкавал и кафе. Само някой (новобранец) си яде от бурканчето с овесена каша. Какво знаете вие?! 😊. Ще се опитам скоро да ви опиша един мой ден на път за работа и пътуването с „веселия влак“. Знаете ли че от нас до работа са 101 км. Така на ден пътувам 202 км. Голяма любов към тази работа Хаха

До скоро ❤️ и стига съм бърборила глупости… 😆

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.