Всичко е точно

Аууу каква красота и колко е топло. Вече мога да махна яке и жилетка и да остана само по тениска. Тук е лято, с температура 22 градуса. Даже вече се крием и търсим сянка #нямаугодия. Но всичко е точно….Днес като ден втори се потопихме в другия край на града. Посетихме големия парк в центъра. Карахме колелета, хвърлихме монети във фонтана и си пожелахме желания. Разбира се не пропуснахме да хапнем италианска паста и сладолед.

Между другото тук май хората само това ядат, пица, паста и ризото. Само карбохидрати! Днес Х. иска вече месо за вечеря и ще търсим пържоли 😊. Аз от моя страна съм доволна на вкусни домати, моцарела и много зехтин… мммм.

Ах как ми харесват италианските къщи с тези прозорци. Навсякъде ги виждам.

DSC05280

DSC05285

Мисля че сме уцелили правилното време за посещение в Рим. Не прекалено горещо и определено не студено. Незнам как тук се издържа през Юли и Август месец. Знаете ли че чувам доста българска реч, насам натам? Ами то така де къде е София, къде е Рим. Само на 1. 30 мин със самолет.

DSC05320

IMG_4335

Сега сме се излегнали и почиваме. Краката ми са уморени. Въпреки че не разбирам моя крачкоброяч показва, че съм минала 12 км., а на Хокон 15 км. А вървяхме заедно. Хммм неразбирам. Или аз не съм била навсякъде, или той е хайманосвал някога и някъде без мен …

IMG_4336 3.jpg

Довечера ще разгледаме Рим на нощна светлина. А утре ще се облечем прилично, за да посетим Ватикана и Папата.

До скоро <3

 

 

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.