Назад в тинейджърските години

Кое време стана а аз още се разхождам по клин и тренировъчна тениска. Така е когато отложа сутрешната тренировка за следобед. Но не определено не съм се излежавала до сега. Работих, готвих и правих планове. Май това третото най много си ме бива последно хехе.

При нас е вече уикенд и плановете са направени отделно се задават и няколко почивни дни следващата седмица, но тях най вероятно ще изкараме пак в ремонт. Толкова проекти пак сме запланували. Точно сега сменяме пода на терасата на втория етаж ( или по точно казано Х. сменя пода, аз само ходя да видя колко хубаво в станало и да планувам какво и къде ще сложим).

Но стига толкова разговор за ремонт със сигурност ще ви “ надуя“ главата с това в близко бъдеще.

Сега за нещо по интересно. Този уикенд съм на концерт с две мадами ще гледаме We love the 90’s. Всички онези изпълните по времето когато бяхме тинеийджъри, сещате ли се? Ще е много забавно. Даже сме си взели места като правостоящи, да танцуваме. Така че утре стягам чантичката и пак за Осло, с преспиване.

Ок хубави аз ви оставям, че имам още няколко задачи в графика за днес. Миене на под на първи етаж, правене на пица и разходка.

DSC05474.jpg

Ааа само да ви покажа каква супа сготвих днес. Супа с пасирани моркови, портокал и чили. Не мога да кажа, че беше Уау, но ми се искаше да пробвам. Друг е въпроса че няма да повторя и рецепта няма да ви дам 😆.

DSC05477.jpg

До скоро ❤️

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.