Дамска вечер

Еее най накрая седнах и си вдигнах краката. Не случайно днес ме боли и кръст и крака. Ами то ние сме танцували 4 часа (без сядане), близо 17 км. и сме направили над 26 000 крачки.

DSC05564.jpg

Е как да не танцуваш на такава музика. Както ви споделих с още две мадами бяхме на концерта на We love the 90’s. Любими изпълнители от нашите „млади“ години бяха на сцената. След като изкарахме един прекрасен следобед заедно с вкусни бургери и питиета се отправихме към Арената за концерт.

DSC05488

DSC05497

DSC05503

Толкова много хора и много от тях облечени в типичните дрехи за 90те години, гащеризони, плисирани поли, чорапи и разбира се светещи ефекти.

Ние заложихме на опашки 🙂

DSC05536

DSC05540

А ето и едно кратко клипче. Изпълнители като Hanson, Scooter, Vengaboys, Dr Alban, 5Ive бяха на сцената. Вие спомняте ли си за тях?

 

Аз вчера оставих Х. жив и здрав и какво да видя днес като се прибрах – червено и направо синьо око. Ударил се е с на милиметри от окото и това докато махал последните дъски от стария под. Така е като ме няма постоянно да напомням за предпазни очила и ръкавици. Добре че не е нещо по страшно!

До скоро <3

 

 

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.