Нова седмица и планове

Ето и едно доволно момиче на път за седмичния пазар в Швеция. Аз днес си удължих почивните дни и както е тръгнало няма да отворя работния компютър до сряда… ура за почивните дни.Но ако си мислите че скучах цял ден, то се лъжите. Хокон ме събуди с изречението „Маша е на дървото“. И докато разбера какво става, се оказа че съседската котка е подгонила Маша. И нашата, за да избяга се покатерила на дървото в градината. Дървото е високо колкото сама къща.

Накратко Маша слезе, и то сама ама си отне време. Нещо с тази съседка котка не могат да си поделят територията и все имат вземане, даване. Аз се чудя какво ще стане когато нас ни няма за по дълго време. Кои ще гони чуждите котки? Днес даже обсъждахме идеята да сложим камера за наблюдение в тяхната стая. Така ще може да поглеждаме дали са били в стаята си през последното денонощие или висят на някое дърво… Но стига толкова съм говорила по тази тема, че сигурно ще ме сочите като „онази откачена дама с котките“. Но, не аз съм си добре, просто ме е грижа за тях…

Сега към нещо друго. Другата седмица ще бъдем на кръщенето на моя племенник. Така че ще дойдем до България. Много се вълнувам <3 . Когато човек живее далеч от роднини, усеща как много неща от живота на близките му се изплъзват и остават само снимките и разказите за това как е било, но ти не си бил там. За това този път исках да присъстваме. Искам и ние да сме на снимките и да имаме общи спомени. Сега тоалета е поръчан и подаръка е плануван. Остана само да дойде момента и да ги видя <3 . Като се замисля не съм ги виждала от август месец.

Оставям ви. Утре пътя ми отново води към Осло. Но този път е за кафенце и приятели, все хубави неща.

До скоро <3

П.С на тази коса дните са и преброени. Повече не мога да се гледам такава Рапунзел. Трябва и малко форма, с една дума подстрижка.

DSC05566.jpg

 

 

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.