Отново съм бойна

Ето ме и мен. Последния път когато наминах от тук се оплаквах от малко болно гърло. Е от тогава много вода изтече (и много сополи) и температура. Няколко дни бях на дивана далеч от компютър, обградена само с носни кърпички, капки за нос и дистанционното на телевизора. Изгледах няколко сезона на нов сериал и открих нов любим филм.

Но от вчера съм „on fire“. Макар и носа все още да не ми е най-добрия сътрудник, се чувствам много по добре. Даже засадихме нови цветя, боядисвахме (за пореден път), успяхме да отидем на рожден ден и дори да стегна малко багаж за пътуването. А да изпробвах и едни нов сос за салата Цезар. Стана добър, но нещо ми киселееше мисля че бях сложила повече лимон от необходимото. Но другия път ще го напипкам точно 🙂 .

DSC05611

DSC05605

Хехех бях толова не във форма (да не кажа болна), че дори и роклята която бях поръчала бях захвърлила на една страна. Сега вече след като съм бойна машина отново я пробвах, подкасих и готово. Мисля че ми харесва.

DSC05618.jpg

Има толкова нежна дантела. В началото си мислех че изглежда като перде, но после започна да ми харесва. Даже си мисля че ще си я носи по много поводи. И не роклята не е булчинска. Вече няколко човека ме питаха 🙂 🙂 .

Иначе при нас семейно щастие – Времето си е супер, котките са навън, а аз се радвам на лалетата и засадените ми цветя. Даже си засадих магданоз и копър. Вече си представям как магданоза е тръгнал и аз замразявам за зимата хехехе.

DSC05577

А сега отивам да измия тоалетните на Суши и Маша и да оправя стаята им. Както и да напиша от коя храна по колко се дава. Утре ще дойде момичето което ги наглежда докато ни няма. Така че всичко трябва да е под ръка и да и е лесно. За пръв път ще оставим тези красавици  за толкова време, ама знам че ще мине добре, нали Жанет ще минава да ги гледа <3 .

Ех че хубаво време

До скоро <3

 

IMG_4448

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.