Непланирана вечеря навън

Искам да започна като благодаря на всички приятели за хубавите пожелания за вчерашния пост. Казвам приятели, защото макар и да не познавам всички усещам, че всички искрено се зарадвахте за нас. Благодаря Ви <3

След като Х. ме посрещна на гарата след работа, решихме да хапнем навън. От вчера бяхме решили да приготвим риба и картофи в нас, но нещо не ни се искаше точно това днес. За това прибрахме рибата обратно в хладилника и ще и дадем повторен шанс утре.

След кратко чудене къде да седнем и какво ни се хапва. Решихме да отидем до стария град в градчето близо до нас наречено Fredrikstad. Не е далеч от нас, освен ако не попаднеш в задръстване като нас. Но пък стария град си заслужава. Още повече във вторник, когато там е тихо, спокойно и повечето заведения празни и без голяма глъчка. Само ние и чайките.

Предния път тук едва се разминавахме, имаше толкова много хора. А по време на коледните празници тук се правят коледни пазари. И настроението наистина е вълшебно.

Ето тази табела е на входа на стария град. Новия и стария град се свързват с нещо като мост. И там преминават много патици, защото има река.

DSC05926.jpg

DSC05928

DSC05932

DSC05931

DSC05948

Ех какво спокойствие. Само ние и едва група японци 🙂 . Имам чувство че на такива места времето просто е спряло. Толкова стари постройки, но някак си запазени.

DSC05958

DSC05959

И след кратка обиколка решихме, че е време да хапнем тънка пица. И въпреки че в нас ядем пица всяка седмица, точна тази пица ми се струваше направо магическа. Определено бих хапнала отново там.

DSC05956.jpg

А сега ще се мотивирам да потренирам, макар и късно вечерта. При нас вече е светло до много късно (Слънцето залязва в 22.22) и тялото ми не може да се настрои, че вече е вечер и скоро време за лягане. За това ще се възползвам от енергията ми.

До скоро <3

 

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.