На плажа, а скоро и почивка

Оххх петък. И той дойде. Макар че на мен дните много бързо ми вървят. Сигурно защото нямам търпение да дойде време за лятната ни почивка. А до нея остава малко повече от седмица. Тогава ще заключим къщата, кажем чао на Суши и Маша и се отправяме към USA за цели три седмици.

Багаж още не съм и помисляла. Първо нека да мине седмицата, а и ходене до Копенхаген имаме в четвъртък. Ако всичко мине добре и времето е подобаващо ще ви нащтракам малко снимки и от там. Аз все имам чувство, че колкото и пъти да отида в Дания, времето все не е на моя страна. Може би защото все съм ходила през декември и февруари хихихи.

И докато чакам лака на краката ми изсъхне, да ви покажа къде се установихме днес. Стегнахме раничките, направихме по един сандвич, купихме ягоди по пътя. И се отправихме към плажа. Избрахме си най- големия камък/ скала и си постлахме. Аз и преди съм ви споделяла, че тук плажовете не са като в България. Няма толкова пясък, заведения и пресен кукуруз 🤣. А и истината е, че ние си обичаме по усамотените места. Много хора не ми трябват.

DSC05973.jpg

И ако си помислихте, че се хвърлих да плувам. Еее не е така. Аз не обичам да влизам във водата тук. Наречете ме глезена, ама съм си свикнала в България на пясък, без патици и лебеди покрай теб да плуват. За Х. няма проблем, той се хвърли от скалата 🤭.

DSC05970.jpg

Сигурно поседяхме няколко часа и си събрахме багажа. Като гледам Хокон колко е почернял, а аз съм си бяла като сирене Бри. Но така ще си ходя, печенето не е моето нещо.

Ок красиви оставям ви, че момичето което ще наглежда котките докато сме във ваканця ще дойде всеки момент. Има няколко малко промени в режима на котките и тя трябва да види за какво става въпрос.

До скоро ❤️

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.