На лов за парцалки

Как ви минава съботата? Ние днес решихме да отскочим до Швеция, не че не го правим всяка седмица. Но този път искахме да отидем не до търговския център, за да напазаруваме обичайните неща. А просто да се разходим из града. Strømstad е малко, спокойно лятно шведско градче. Според мен в града има живот основно по време на летния сезон, заради караваните и многото вили в областта. Зимата много от заведенията и магазините са затворени. Има много приятни кафенца и малки магазинчета с добри находки. Ние хапнахме обяд в града и се отправихме на пазар. А какво пазарувах ами „парцалки“ или някой ще каже basic дрехи.

На тази почивка до Америка съм решила да не се обличам всеки ден с дантентелeни роклички и високи сандали, както аз си знам. А да си нося свободни дрехи. Въобще не e много в мой стил. Аз обичам рокли с дантели, по тялото с фасон. Но самата мисъл, че ще седя в колата по 4- 5 часа на ден (нали сме на road trip) с прилепнали дрехи и в жегата. Е това направо ме втриса. За това днес накупих къси панталонки, тениски, потници, свободни роклички и удобни чехли. Така ще си се гледам на тази почивка. Е разбира, се че и дантелените рокли и токчетата ще намерят място в куфара, тях ще използвам предимно за вечерни разходки и вечери.

А сега след като подредих и измих кухнята, а Хокон е готов с боядисването на гаража, можем да вечеряме на верандата. Толкова добре се получи там, с тези цветя и люлката. Ще взема скоро да ви я покажа. А сега направихме рибни бургери и картофено пюре за вечеря.

DSC05922

DSC05923

IMG_4686.jpg

Хубава събота вечер ❤

 

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s