Всичко се струпва

Здравейте красиви. Не съм ви забравила. Просто съм потънала в работа. Имам чувство че преди ваканция цялата работа на главата ми се струпва. Все едно хората ги е страх, че няма да се върна обратно. А то аз само три седмица и пак ще съм там. Та сега се занимавам с изплащане на отпуски и обяснения, защо отпуските така се изчисляват и дали е правилно.

Отделно утре имаме годишно събрание на организацията. Много хора ще дойдат, много неща ще се приемат, дългосрочно стратегии и цели, бюджети и др. И хоп в последния момент ми изтръсват на бюрото да направя една презентацийка, ей така. Или по точно въпроса беше „имаш ли желание да представиш“. Е как да кажеш не. Та до сега с това се занимавах. Знам, че ще мине добре, но не обичам да правя всичко в последния момент. Аз обичам да се подготвя подобаващо, а не 12 часа преди събранието.

В понеделник заминаваме на почивка. Багаж е далечна дума за мен. С него ще се занимавам в неделя. И каквото сложа това е. Другото там ще намеря.

Иначе ние прескочихме вчера до Копенхаген. Не беше на разходка, а по точно имахме ангажимент. Даже като заминавахме си мислех, че ще го направим като наш си ден с разходка из датската столица. Станахме в 4 сутринта и не си бях в леглото преди 00 часа. Направо незнаех къде се намирам като си легнах, толкова бях уморена. Днес съм в един такъв slow modus.

Повече на такива преживявания няма да се подлагам. Времето беше средна хубост. И вятър и слънце, Скандинавско време. Но въпреки всичко успяхме да разгледаме, даже се возихме на корабче, за да видим града от към водата. Хапнахме и сладолед. Май това на мен ми хареса най – много хехехехе.

DSC06014

DSC06018

DSC06022

DSC06038

DSC06057

DSC06059

Хокон си поръча традиционните smørbrød. Това са три, нещо като сандвичи. Единия е или със скариди и яйца, може и пушена сьомга и бъркани яйца. Другия сандвич с риба и последния е с телешко месо. На Х. му харесват такива ястия, но аз не обичам толкова смесени неща. За това си поръчах клуб сандвич и пържени картофи и останах доволна.

DSC06005

DSC06007

А сега ви оставам. Отивам да гледам един мноооого романтичен филм, който намерих. Хокон отиде да работи в градината, каза че такива сълзливи неща не му се гледат днес.

П.с остава само един ден с работа и после ще ви говоря само за почивка и за хубави неща и места <3

До скоро включване <3

 

 

 

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.