Кой е готов с багажа?

Хелоу. Как сте? Аз да ви се похваля стегнах багажа. Днес още по халат и нощница реших, че е дошъл момента да извадя куфара и да видя какво да сложа там за почивката. Все пак от утре съм отпускарка. И както и преди ви споделих. Аз съм почитателка на ефирните, дантелени рокли за лятото.

DSC06071.jpg

Много си ги обичам и ги имам в най различни цветове. Но на тази почивка реших коренно да променя багажа и да тръгна с по- свободни, широки и дишащи дрехи. Ето така изглежда част от рокления ми гардероб за почивката.

DSC06085

IMG_4725

DSC06083.jpg

Хокон изчисли, че за три седмици ще изминем около 5000 км. с кола. И никак не ми се иска да седя  с прилепнали рокли по мен, ама никак. А и като гледам колко е влажен въздуха, още по зле. За това сега извадих сандалите с по – нисък ток и на платформа, даже и някои съвсем ниски си купих. Ще бъде лежерна ваканция.

Сложих уж всичко в багажа, от мазило срещу комари до хапчета против главоболие, хапчета за запек, и срещу разстройство. Смейте се вие. Но това не ме прескача на никоя почивка. Незнам как е при вас. Ама човещинка 🙂 .Сега като ви пиша се сещам какво нямам, нямам шал за коса, джапанки, шампоан. Но това не ми се носи от тук. Има го и там.

Утре полета ни е от 17 часа и ще летим бизо 10 часа. Усещам как си сбръчквам челото като си помисля колко е дълъг този полет. Не обичам да летя толкова дълго, за мен всичко над 3 часа полет си е множко. Но ще го погледна от друга страна и това че полета е директен до Miami и няма нужда от смяна на самолет.

Избрала съм си уж много удобни дрехи за полет.  Летен панталон, тениска и нещо връхно (кацаме в Miami вечерта, а и като не спя нормално все ми е студено и ме тресе, поне мен) . Сега остава да си изтегля няколко филма, судоку и да приготвя книгата. Надявам се тези часове да минат по бързо с една комедия и един романтичен филм.

Сега отивам да помагам за вечерята. Днес изчиствах хладилника и намерих една тиквичка и патладжат от миналата седмица. Намислила съм да ги задуша заедно с други зеленчуци и да сваря хммм как се казват на български eggnudler? Юфка или спагети от яйца? Трябва да е нещо такова. Х. иска месо към тях, така че ще си пържи някакви месалаци, а аз ще се въздържа.

До скоро от Miami <3

 

 

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.