Хелоу Маями

Miami baby. Здравейте от Америка. Ние пристигнахме. Не ми се иска да разказвам как мина пътуването, защото беше дългооо и изморително. Даже ми се иска да го забравя и да се съсредоточа към това което ме очаква. А и не искам да си мислите, че само се оплаквам…

Вижте с каква гледка от балкона се събудих днес. Красота! Много сме доволни от хотела и местоположение. Хем близо до Miami beach, хем и спокойно.

DSC06099.jpg

DSC06155.jpg

DSC06103.jpg
Нашия хотел

Часовата разлика е 7 часа с Норвегия. Днес като се събудих беше 6 сутринта тук и 13 часа в Норге. Хокон беше озверял от глад и едва ме изчака да се изкъпя. За контене и дума да не става. Температурата навън е над 30 градуса, с комбинация от висока влажност. Все едно си в тропите. Потиш се през цялото време.

За закуска намерихме едно бистро в което предлагаха тост с авокадо. Беше много добра закуска и прясно изцеден портокалов сок. Мммм невероятен старт на ваканцията.

DSC06112.jpg

Днес още не можем съвсем да се климатизираме, събудим и най- малко да свикнем с температурите тук. За това го даване по- полека😊. Кратки разходки, разглеждане и плануване какво искаме да правим утре. А за тогава сме планували да караме колелета по Miami beach и да се излегнем малко на плажа. Все пак трябва да направим и малко плаж.

Miami изглежда така както по филмите, или поне на мен. Младежи каращи ролери, колелета, хеликоптери кръжащи над главата, все едно чакащи всеки момент да се заснеме пореден епизод някой сериал. Хем е забързано, но не се и усеща стреса. А за шофирането съм направо очарована. Браво!

DSC06106.jpg

DSC06109 2.jpg

Това е за сега от мен, уморената Юлия (следващия път ще ви покажа повече снимки). При вас часа трябва да е след полунощ, а ние сме решили да си поръчаме take away  за хотела и ще си легнем рано. Толкова ми е уморено. Искам да се наспя и да посрещна утрешния ден с повече сили.

До скоро ❤️

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.