На колело

Днес отново се събудих рано. Толкова рано, че навън още беше тъмно. След като заспах в 20.30 часа, нормално е да се събудя в 5.15, нали? В 8 вече искахме закуска. Както казах хотела е нов и ресторанта все още не е отворен ( отварят го другата седмица), така че закуска трябва сами да си уредим. Но това тук не е проблем, има толкова много кафенца и бистро.

Вчера бях набелязала едно кафене близо до нас, и с бодра, уверена и гладна крачка се запътихме натам. Кроасан с шунка и кашкавал. Топли, топли, направо разтопен кашкавал. Утре пак сме там.

Днес цял ден изкарахме на плажа. Наехме колелета за няколко часа и обиколихме цялата променада/ плажна ивица на Miami beach.

DSC06167

DSC06171

Даже успях да се потопя в океана. Да ви кажа тези техни си акули доста си ме плашат. Уж пише че има мрежи, и да си близо до спасителя. Но аз не мога да си се отпусна и да плувам (като на Кранево или Блачик). Какво ако има дупка в мрежата и някоя малка акулка се е промъкнала? Така, че не аз ще си шляпам на плиткото с децата….

Сега чакаме Слънцето да се скрие и да стане по – поносимо за излизане. Намерихме гръцки ресторант и аз се настроих за мусака и гръцка салата.

Утре напускаме Miami  и се отправяме към Orlando. А по пътя ще посетим едно хубаво място, което планувах и чаках отдавна.

Ще се включа от там

До скоро ❤

 

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s