На гости в Myrtle Beach

Нам, нам седя си тук доволна и си хапвам шоколад фъдж. Или по точно останките от него. Толкова беше голям, че ми остана от вчера за днес. Това ми е първото шоколадово нещо от както сме на американска земя. Боже, доживях и аз времето в което да не търся шоколад всяка вечер. Най вероятно е просто временно изменение и се дължи на топлината.

Ние сме в Myrtle Beach от няколко дни. Утре се отправяме към Washington. Прескочихте в Myrtle Beach, защото тук живее моя приятелка със семейството си. С нея сме седели заедно на един чин, спали в едно легло, ходили екскурзия, дискотека, бал. Даже още си спомням нейния домашен номер от времето когато телефоните номера имаха само 4 цифри 😊. Бяхме три съучинички от първия чин. Сега по стечение на живота всяка от нас живее в различен край на света. Но за щастие поддържаме връзка. Обичам ви ❤️.

DSC06478.jpg

Вчера приятелите ни заведоха в един красив японски ресторант. Където храната се приготвя от готвач пред теб. Много шикарно шоу с огън и шум. А храната беше една от най- добрите които съм яла до сега в Америка. Това отново потвърждава мнението ми, че Америка не е толкова зле от към храна ако някой ти покаже къде да отидеш. Тоест трябва да си местен.

След това се разходихме из едно вълшебно място, с магазинчета, мостове и люлки. Даже успяхме да се повозим. Самото градче Myrtle Beach (за мен по точно голям град, е курортно селище). С много туристи точно сега Юли месец. Навсякъде се усеща приповдигнатото настроение във връзка с предстоящия празник на Америка 4. Юли.

DSC06520

DSC06522

DSC06525

DSC06529

DSC06531

DSC06481

DSC06483

DSC06473

DSC06474

Днес бяхме на плажа. Аз даже се престраших и влезнах до колене. Не видях акули само риби. Малко трудно се плува когато водата ти е до колене. Но толкова. Топнах се в Атлантическия океан. И след като умрях така да се кажа от жега и казах че не мога повече на плаж, а искам климатик. Се прибрахме. Сега сме пак бойни и ще ни водят на друг ресторант и на сладолед.

До скоро <3

DSC06503.jpg

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.