У дома и по старому

Ето ни вече у дома и по старому. Прибрахме се вчера следобед. След повече от 24 часа път и чакане. Нощен полет е още по зле от дневен, особено ако разстоянията са дълги и сменяш часовата зона. За това и днес всичко в мен спи. Макар и да се събудих в 05.30 часа, успях само да се преместя на дивана. Където заспивах и се събуждах няколко пъти. Мисля, че така откарах до следобеда. Дори и не разбрах че Х. е ходил да кара колело. Чудя се от къде му стигнаха сили и за това.

Добре, че аз нямах планирани неща за днес. Единствената ни задача беше да отидем до Швеция за седмичния ми пазар. Хладилника го изпразних и измих преди да тръгнем. Така че сега имаше спешна нужда от зареждане.

Сега след като сме вече у дома и имам достъп до кухня (и храна) сме намислили да готвим всеки ден. Не искам и да чувам за ресторантска храна. Менюто за седмицата е измислено и нямам търпение да направим пилешката супа още утре.

Аз за щастие ще поработвам този месец oт нас. Няма да ходя в офиса, там всички са в отпуска. Само аз се завърнах по рано. Но аз пък ще отсъствам другия месец така че не се оплаквам.

А тези красавици дето ми липваха толкова много. Явно и ние сме липсвали защото от както се прибрахме тези двете не ни остават на спокойствие. Все ходят след нас все едно се притесняват, че пак ще заминем и ще ги оставим.

 

Тук е сезона на ягодите. На връщане от пазара, спряхме да купим три кошнички с ягоди. А съвсем скоро ще купим и цяла каса, за да замразим за зимата.

DSC06655.jpg

До скоро <3

 

 

 

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.