Ближи си сладоледа

Вчера за пръв път се качих на пътеката след отпуската. И с комбинация от няколко силови упражнения днес едвам слизам по стълбите. Но аз не се предавам. Днес пак бях на пътеката. Едната мускулна треска не може да ме спре. На есен съм решила да се върна обратно към залата. Май това трениране сама, ми идва на моменти леко досадно. Аз си обичам груповите тренировки, мисля че тогава тренирам даже и по- ефективно.

Знаете ли, че ми харесва да съм си е у дома по време на отпуска. Да станам по- късно, да отида на верандата. Да си поговоря с котките. Да си направя 3в1. Да прочета няколко странички от книга и просто ей така да се полюлея на люлката в 9 сутринта. Без да бързам. Незнам колко дълго мога да изкарам така, но определено добре ми се отразява, за сега. Почивам си от американската почивката 😊.

Но не сме загърбили и работата по къщата. Пак мъкнем материали и пак строим. Оправяме верандата отдолу. До сега там беше покрито с мрежа ( временно) за да не ходят котките, но сега вече ще изглежда добре. После ще ви покажа резултата. Добър екип сме ние с Х. аз меря дължината на дъските, държа, инструктирам. А той режи и забива гвоздеи. Още малко и сме готови и с това. Така ще остане само боядисването.

Днес гледах „Бон апети“ докато бягах ( да в отпуската се сещам да гледам малко бг телевизия).  Любимо ми е „На кафе“. Та по Бон апети правиха домашен сладолед с домашна фунийка. И аз да не остана назад реших да направя такъв десерт 😊. И след като разбрах, че съм забравила да замразя купата за сладолед предварително и домашен сладолед не мога да направя. Реших да прибегна до закупен сладолед, но с домашни фунийки.

DSC06709.jpg

DSC06723.jpg

DSC06725.jpg

 

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.