Бременна. Всички хубави неща са три

Здравейте приятели :). Днес празнуваме рожден ден с Хокон. Както всеки месец на 18. число. Това е нашия ден, само за нас, за нашата любов. Споделяла съм, ви че за нас тази дата е важна, че това е нашия празник.  Така вече повече от 4 години сме той и аз ❤ . И съвсем нормално когато двама са заедно и се обичат. Двете неща да станат три….

Днес реших да споделя с вас, че…. Ние ще ставаме родители ❤ . Нов жител на света е на път. Или както казват тук на жаргонен език „Питката е в печката“… хахаха. Ще имаме нов шеф у дома 🙂 .

DSC06781.jpg

Много се вълнуваме тъй като това е нещо ново и за двамата. Много мисли понякога и леки притеснения се въртят в главата ми. Ще се справя ли, ами ако съм много строга? Амо ако не ме хареса. До сега живеех с убеждението, че кучета и деца мен не ме харесват, все бягат. Най вероятно излъчвам отрицателна енергия…. Знам ли. Какво ще стане ако и то не ме хареса?

DSC06776.jpg

Мъничето ще се появи в началото на 2019, което означава че съм във втори триместър. За сега формата ми е топ и стискам палци все така да продължава.

Ние сме много щастливи 🙂

До скоро ❤

 

 

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s