Моята бременност, за сега

Благодаря на всички за хубавите пожелания. Даже като ви четох пожелания се разплаках. Ами да, то колко му трябва на човек със всички тези хормони.  Ние още не можем съвсем да повярваме, че ще ставаме родители. Отдавна исках да споделя това наше вълнение с нас. Но предпочетох, да изчакам още малко (не не съм суеверна).  Вълнуващо време ни очаква, да. 😊.

Как разбрах за бременността. Както ви казах аз съм вече в 16.та седмица/ втори триместър. А за бременността разбрах май месец. Странно е, но аз усещах че съм бременна още преди да си бях направила теста (и преди цикала ми да закъснее). Някак си тялото ми подсказваше. Детето беше планирано. Като типични счетоводители 🙂 , които планират всичко. Планирахме даже и месеца на забременяване/раждане (предвид годишни отчети, декларации и натовареност на работа). Бебето не трябва да идва преди Януари, че ще ни обърка графика 🙂 . Разбира се че в кръга на шегата. Но пък то взе и така се получи. Забременях многоооо бързо. Аз все си казвам, че всичко ми се случва така както го искам. За което много благодаря на съдбата и Бог. Още се сещам, момента в който само аз знаех че съм бременна. Чудех се да го задържа като хубава тайна и да си направя още един тест утре. Или да споделя веднага. Реших да изпратя снимка на теста на Х (аз бях на работа). Който и неподозираше аз с какво се занимавам 🙂 . Теста е електронен и изписва, че си бременна и предполагаема седмица.

img_6976    img_6976

Когато изпратих снимка на теста на Х. получих отговор. „Какво е това 2-3 близнаци или тризнаци“  🙂 🙂 🙂 . Обадих се да го успокоя,  че не са тризнаци, а ориентировъчни седмици.

Новината.Контакта ми с майка ми и сестра ми е силен. И те са първите хора на които казах. Все пак каквото и да става за напред исках те да знаят. Те също бяха щастливи за нас. На родителите на Хокон казахме малко преди да заминем на почивка в Америка. Аз не исках да се меся там, все пак са негови родители и исках той сам да прецени кога е подходящо време.

Как се чувствам. Чувствам се много добре. Не съм се оплаквала от гадене и повръщане. Формата ми е добра. И за щастие апетита ми се връща. Още тренирам, макар и не толкова бързо бягане и по лени силови тренировки. Ще продължа с тренировките докато тялото ми позволява.

DSC02340

Работа. За сега не съм казала на работа, че очакваме дете. Всички са във ваканция, а не върви да пиша смс на шефа в Гърция, че да му съобщавам това. Но нямам притеснения за това.

Пол на бебе. Даааа знаем какво ще е. Помните ли като ходихме за един ден до Дания? Е там бях на едни изследвания и ни попитаха дали искаме да узнаем и пола на детето. Обадиха ни се докато бяхме в Америка да ни съобщят. Вие какво мислете, че е? Аз по късно ще ви пиша какви изследвания правихме в Дания и защо точно там.

За страничката и бременността. Не съм мислила да превръщам страничката в „бременна страничка“. И да пиша сама за това. Но естествено, че ще има писания свързани и с тази тема, все пак бременността заема важна част в моя живот.

До скоро <3

 

 

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.