Само той и аз

Само той и аз на плажа. Преди няколко дни имахме си наш рожден ден. И решихме да вечеряме навън. Но не типичното излизане на ресторант, а на плажа. При нас все още е светло до 23 часа, и човек може да се възползва от светлото и топло време до късно вечерта. Не ми се искаше да приготвяме храна предварително. За това решихме да минем през магазина и да си вземем нещо готово. Плажа се изпразва от хора към 18 часа, за това и ние се запътихме натам по това време.

И наистина на плажа нямаше никого, само няколко лодки и птици в далечината. Тихо и спокойно и само ние. Седяхме на хавлиите и си говорихме. Колко е хубаво когато човек намери своята сродна душа. Аз все повтарям, че любовта не е само когато двама човека се гледат в очите, но и гледат в една и съща посока ❤ . Аз чувствам, че ние го правим.

DSC06786

DSC06795

DSC06817

DSC06826

Хапнахме кюфтета и картофки със сметана на фурна. А за десерт шоколадов мус. И след малко къпане и още повече приказки беше станало 21 часа и време за у дома. Ех, че е хубаво когато е лято.

DSC06829

DSC06851

А сега отива да махам една мазилка от стена. Сестра ми все ми се смее и вика. „С теб като говоря все нещо правиш, я боядисваш, я ковеш огради. Веднъж не каза че си седнала за четеш книга“. И така е хехехе. Аз обичам да се занимавам с неща. Обичам да виждам, че деня се движи напред.

До скоро ❤

 

 

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s