Понеделник, като понеделник

Хубав понеделник хора. Аз реших да влизам отново в график и днес съм будна още от 6 сутринта. Но реших да не скачам веднага от леглото, а да прочета няколко страници от книгата. Тя всъщност стана толкова интересна, че едвам се навих да я оставя в 6.30 сутринта.

Макар и официално да започвам работа от другата седмица. Реших, че ще ми отнеме време да влезна отново в релси и за това е добре да започна отрано. А и като стана рано, някак си времето ми стига за повече неща.

Понеделника започна с бягане/ ходене на пътеката. Определено не бягам силно. Преди имах едни цели с тренировката, сега целите са по точно идеи или представа как да изглежда тренировачната ми седмица. Ако успея да ги изпълня добре, ако ли не – здраве да е. Не искам да се надбягвам с мен самата точно в тези месеци. Всичко в границите на разумното. След бягане разбира се закуска. Тя никога не ми е била силата. Но знам, че е важна за това се мъча да не я пропускам. И тъй като плодовете на мен са ми любими, естествено, че те присъстват най-много.

Сега вече поработих няколко часа и обмислям да седна на верандата и да започна да творя. Днес ходих да купувам материали за моя дневник на бременността. Много искам да си направя дневник в който да си пиши мисли, лепя си лепенки, картинки, изрязвам си неща, извадки. Снимки от видеозон на бебето. Аз си падам по такива неща и си мисля, че това остава много хубав спомен. Като стане ще ви го покажа, но няма да си давам много зор. Не искам да се стресирам. Когато имам време и желания тогава. И колкото толкова 🙂 .

Ta минавайки покрай магазина видях ето тези пасти/торти и си викам, как добре ще ми отивам на следобедния чай на верандата. Веднага взех две. Сега чакам само Х. да се прибере от карането на колело. И да си ги хапнем заедно. Че имам лошия навик, ако си изям моето, а той не. После ходя и си режа част от неговата половина и така малко по малко хехехе. Ами така де си яде храната. Той знае, че сладко в нас не може да стои без надзор 🙂 .

Вие изяждате ли сладкото на вашите хора, скришно?

IMG_4900

IMG_4901

До скоро <3

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.