Срамно е

Ауу срам ме е. Днес станах с идеята, че ще работя и то навреме, но вече стана следобед и още не съм включила програмата. Все нещо друго излиза…Незнам защо ми е толкова трудно да се настроя на работна вълна след ваканцията. Казвам че нищо не бързо толкова, и май точно това ме успокоява (проваля) до голяма степен. Но работата се струпва и като се върна обратно в офиса, няма да мога да си вдигна главата от бумащина.

Ние утре ще имаме гости за обяд. Обичам такива гости, бързи и за кратко. Този път ще правим рибена супа (с няколко вида риба и скариди). Това всъщност е супа, която само Хокон приготвя и е лично негова рецепта. Мисля че с тази супа ме плени преди години <3. И тогава започнах да ям риба. Преди това риба не бях яла може би 15 години.

Сега ви пиша, допивам си следобедния чай, затварям книгата и се захващам с вечерята. Днес е мой ред да я приготвям. Аз все гледам някакви български рецепти. Нали искам да разнообразим норвежкото меню с нюанси на българско. Така че Х. готви по норвежкому, аз по българо-руско. И уж гледам лесни рецепти, ама си ми отнемат време да ги приготвя. Особено ако приготвиш всичко от началото.

А аз нали ви говоря все за книгата ми. Е току-що я приключих. Гледам даже, че от днес я има и на бг. книжен пазар. Казва се „все още аз“. Това е последната книга от поредицата за Луиза Кларк. Толкова интересна и с хубав край. Както аз ги обичам. Това определено ще е една от най-добрите ми книги за лятото.

IMG_4929

IMG_4932

Ок ставам. Да ви призная ще ми липсва да пиша така често като започна отново работа. Тогава ще се надбягвам с влака, времето, отчетите. Но се надявам, че по късно като напредна с бременността и съм повече в нас, ще мога да пиша по често. А и аз съм си поръчала Януари едно тихичко и спокойно бебе, дето да се съобрази още в началото че мама и тате имат режим и ангажименти хехехе.

П.С Хокон смята, че щом сме се справили с възпитанието на котките (не се катерят, вървят възпитано, не драскат по дивани и пердета, хранят се прилично) ще се справим и с бебето хехехе.

До скоро <3

 

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.