Да спим бързо

Днес усещам, че не съм си доспала. Но така е когато човек намери нов сериал късно вечерта и реши да изгледа няколко епизода един след друг. Филма е продукция между Швеция и Дания. И е много интересен. Разказва се за изчезнало оръжие, дрони и лоши хора. И какво да видя след известно време часовника показва 2 през нощта. Даже се стреснах, че все още не бях заспала. За това се заставих да спя бързо 🙂 .

Днес определено си мисля, че бих могла да поспя още няколко часа. И ставането никак не беше лесно. Но нямаше как, трябваше да се подготвим за гости. За щастие Х. се зае със задачата да сготви рибена супа. А аз се заех с прахосмукачка и малко парцал за „разкош „.

Днес посрещнахме неговите родители. Те живеят в Осло и дойдоха да ни видят. Сега се връщаха от почивката си в Дания. Както всяка година, вече май няколко години почиват на едно и също място. Вземат вила под наем на брега на океана (Скаген ).

След като си изядохме супата и след много приказки те си се отправиха към Осло, а ние си се заехме с нашите неща. Хокон отиде да кара колело, а аз преглеждам едни документи (утре ще ходя да изкарвам норвежки паспорт). За днес сме решили да отидем на индийски ресторант. Хапва ни се индийски хляб.

А сега ще си търся дрехи за вечерята. Гледам гардероба и се чудя какво да облека. Май нямам вече нищо подходящо. Вече в 17 седмица на бременността гледам че коремчето ми става все по – голямо и по-голямо и не се побира в моите тесни дрехи ❤ .

До скоро ❤

 

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s