Рано и разумно

Не съм и очаквала, че може да бъде толкова топло в Норвегия. Вчера през деня беше 34-35 градуса. А нощта си беше цяла предизвикателство. Едва поспах няколко часа. Цяла нощ се борих я с възглавници я с одеяло. Търсих коя част на възглавницата се е изстудила. Хокон не доумява как може да се оплаквам от топлина. И се чуди не съм ли свикнала от България. Нали в България е винаги горещо през лятото. Да ама съм отвикнала…

Та днес след като се разбра, че няма да се спи като за събота. И станах още в 6, реших поне да използвам деня разумно. До Швеция рано на пазар, тренировка и готвене.

Като гледам храната в количката, май тази седмица ще се яде основно мляко, зеленчуци и плодове 😂. Не не спокойно имаме меню за седмицата разбира се …

Но част от закупените продукти използвах още днес. Отдавна искам да направя мъфини, които да мога да си хапна преди да се прибера от работа. Не сладки, а солени. Винаги преди да се кача на влака на връщане от работа съм супер гладна и нямам търпение да се прибера за вечеря. Само че до у дома остават още час и половина. За това си мисля, че ако си хапна един мъфин преди да си тръгна от работа ще мога спокойно да изкачам до вечерята в нас.

Днес направих тези мъфини със спанак и сирене (отгоре са поръсени с тиквени семки). Една част от тях замразих в малки торбички. И още в понеделник ще си взема една такава торбичка за работа. Умно нали? Смятам другата седмица да направя с моркови, за да разнообразя малко. Тези мъфини не са сладки и нямат захар.

IMG_4972.jpg

Хайде до скоро <3 ние отиваме да сглобяваме лампи.

 

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.