Къде бяха до сега….

Сигурно сте разбрали, че вече съм обратно на работа, щом не пиша често. И точно така. В понеделник се натъкмих и хоп на влака. Даже се събудих по- рано от вълнение, че обратно ще видя колегите. И така още в 6 сутринта бях готова. Приличах на онези деца, които нямат търпение да се върнат обратно на училище след дългата лятна ваканция …

Споделяла съм ви, че обичам да съм си в нас, с книжката на люлката, без забързано ежедневие по влакове, работа и срещи…. Но пък и това ми липсва. Или просто ми трябва социален контакт с колегите. Да точно така колегите, които не се появиха цял ден вчера, дори и днес 🙂 . А аз толкова се вълнувах да им кажа новината, че съм бременна. До колкото разбрах всички се връщат другия понеделник. А аз какво правя тогава тук се чудя…. Дори и столовата е затворена, но наблизо са отворили едно невероятно място със закуски (нетипично за Норвегия) и от там си хапвам спаначен бюрек мммм.

Да си призная първите дни след отпуска, са доста трудни. Работния ми капацитет е спаднал на половина. И все искам да си се занимавам с други неща. Като например да гледам идеи за детски стаи, детски дрехи. Боже това аз ли го казвам/пиша, тая която се надсмиваше на всичко това. И като чуеше бебешки рев и глъч, се преместваше в друго купе на влака/метрото. Тая която държеше да почива в хотели, които има възрастова граница 16+ (без деца). Сега имам чувство, че покрай мен само бременни жени и майки с деца се разхождат. Все едно някой чака аз да мина точно от там и ги пуска ей така, че да ги забележа… Къде бяха тези хора преди се чудя, никога не са ми правили впечатление?… Имам чувство, че Света нарочно ме будалка..

Ок, оставам ви. Че пак се хвърлих на бременни теми.

До скоро <3

П.С Пак ще намина скоро.

 

 

 

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.