Сами у дома, в бурята

Май вече официално мога да се опаковам в жилетки. След като днес се събудих и навън беше само 9 градуса. Но знаете ли не се оплаквам. Това лято се нагрях достатъчно и в Америка и в Норге. И сега малко дъжд и вятър са ми добре дошли.

Но пък чак буря не съм си поръчвала. А точно това гледам през прозореца днес. Всичко се тресе и имам чувство, че ще издуха нашата дървена къщичка. Електричеството ту идва, после пак изключва, интернет също. Целия двор е осипан с клони, храсти и листа. Същинска есен.

Да, а аз бях сама в тази буря, с котките. На Суши и Маша времето въобще не им е присърце. Само се местят от прозорец на прозорец и гледат в недоумение какво става (май са забравили, че навън може да бъде и по различно време от 20 градуса и Слънце).  И докато ние с момичетата пазихме къщата, Хокон имаше работни срещи в Осло целия ден.

Сега вече сме всички у дома и вечерята е погълтатa. A менюто за днес беше руска салата и пиле на грил. И нали е петък решихме да „разхлабим“ с една бутилка Пепси 🙂 .

И докато Х. гледа Европейското по лека атлетика от Берлин (и се чуди защо има толкова малко участници от България) . Аз се ровя из интернет магазините и се чудя, с какво ли ще измисля да се обличам бременна през есента и зимата.

До скоро <3

 

 

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.